Rawr.

Idag när jag kollat på första X-men igen har jag kommit till några slutsatser.



I. Världens sämsta mutantkraft måste vara att ha gul hud, grönt hår, världens längsta kladdiga tunga och ett antal till egenskaper som grodor också har.

II. ...och om man har de superkrafterna så har man för fan världens sämsta fantasi också om man väljer smeknamnet "Toad".

III. X-men är en jävligt kalkonig film.

IV. Scott är lite rolig. Han drar en referens till X-men - serien. I jetplanet på väg till Liberty Island tar Logan på sig X-men-dräkten för första gången och säger "You actually go outside in these things?" och Scott svarar "Well, what would you prefer? Yellow spandex?". Det är roligt. Faktiskt. För i serien har Wolverine gulblåa spandexkläder. ha ha.

Rawr!!        Fin gif va?


They say it's my birthday (dananananana nana)!!!

jag fyller år. Wohoo *serpentiner*
Jag fick två Blurskivor, en liveinspelad Claptonskiva, en skräckroman av författaren till låt den rätte komma in. Tre hela block  med akvarellpapper, lite akvarelfärg, ett set med penslar (det behövs alltid... typ) och en instruktionsbok för munspel.
Får jag klaga lite? Jag bryr mig inte, nu klagar jag lite; Jag fick ett gitarrfodral. Jag har redan ett gitarrfodral, som dessutom är mycket snyggare än det nya, det gamla är i brunt fejkläder, jag fick ett nytt enbart för att jag ska kunna bära gitarren på ryggen. men problemet med praktiska gitarrfodral, precis som med alla praktiska grejer, är att det är så SATANS FULT! Kan jag inte få sy på en axelrem på det bruna istället? Snälla? Det bruna är ju vintage! Det är från typ 70- 80-talen! uh. Och så fick jag Brideshead Revisited, tv-serien. På min önskelista hade jag skrivit "Brideshead revisited, filmen, inte tv-serien", pappa bara "jamen, du har ju sett filmen, du borde kolla på serien, den är kult!". Visst kan jag tänka mig att se serien, men om jag säger att jag vill ha filmen och inte serien så borde han inte köpa serien. Det är som om jag på min brorsas födelsedag skulle säga "Jo, jag vet att det stog Korn på listan, men du förstår, Coheed and cambria är så mycket bättre". Så nu slits jag mellan att vilja kolla på tv-serien (för den verkar ju ärligt talat ganska bra) och att lämna tillbaka den i protest och köpa Brideshead - filmen och BBC's Criminal Justice för pengarna.  För Criminal Justice fick jag inte heller, det gick tydligen inte att beställa den och TheNewNo2 på amazon när mamma försökte, det var något krångel med hennes konto. Nu måste jag köpa dem. Jag kan inte leva utan TheNewNo2 länge till. Och slutligen; mamma köpte en bok till mig som hon redan har köpt åt mig förut, men det är okej, jag fick kvittot, så nu kan jag byta in den mot John Ajvide Lindqvists novellsamling Pappersväggar.
Gud, vad bortskämd och elak jag låter. Förlåt. Jag är jätteglad, jag ville bara få ur mig lite missnöje. Det är inte missnöjet som är det stora, men det är så svårt att skriva om hur glad man är.
Jag är glad, allt känns bra, Eric Clapton sjunger fint, jag kan spela en låt på munspel nu, mina kompisar är trevliga, jag fick prinsesstårta till frukost. :D
Det är varken roligt att läsa eller skriva om felfria händelser.

??
vilken vill jag ha?


Si la vida te da limones...


tja... limonadadrecept har jag aldrig fått att fungera, men jag kan ju altrid trösta mig med att lime är en sjukt dekorativ frukt som ger smaklösa rätter en viss mersmak.

Det här funkar tyvärr bara på spanska eftersom  det är lime och inte citroner på bilden, på spanska är lime och citron samma sak.
Dessutom görs margaritas på lime.

RSS 2.0